T1 Mall voegt nieuwe sportmogelijkheden toe

T1 Mall voegt nieuwe sportmogelijkheden toe

Bij de feestelijke opening van fase 1 van de derde verdieping in de herontwikkelde T1 Mall in Tallinn, Estland, genoten genodigden van drankjes en snacks voordat ze werden getrakteerd op een reeks presentaties en demonstraties. Global Productions organiseerde het evenement waarbij funTIME Showservice voor de apparatuur zorgde.

Onder het nieuwe eigendom en beheer ondergaat het T1-winkelcentrum renovaties om de aantrekkingskracht ervan te vergroten. Het gebouw herbergt al een aanzienlijk aantal winkels en kantoren en voegt daar nu ook een aantal sportclubs aan toe. De nieuwe sportclubs zijn allemaal op de 3e verdieping gehuisvest, waardoor het dé plek is voor sportliefhebbers.

Naast klimfaciliteiten is er een boks- en worstelclub, een schermclub, een dansschool en zelfs een capoeiraschool. Tijdens het openingsevenement waren er demonstraties van al deze sporten, waarbij de apparatuur van funTIME Showservice elke ruimte van de nodige sfeer voorzag. Voor de presentaties werd een podium gebouwd met 21 Showgear Mammoth Dex podiumdelen.

De verlichting bestond uit 20 Infinity iW-741 RDM washers, 20 Infinity B401 Beams, 16 Showtec Helix S5000 Q4 washers en 12 Showtec UV LED Bar 100 cm MKII die allemaal werden aangestuurd door de Infinity Chimp 300.G2 lichtcontroller. Voor extra effect zorgden 2 Showtec Mistique hazers en 12 Antari M-9 Jet foggers. Afgaande op de beelden, organiseerde Global Productions een opening waarbij alle nieuwe faciliteiten die het T1 winkelcentrum nu te bieden heeft uitstekend in de verf werden gezet.

Lees voortgang

Delen met anderen