Tech leaders organiseren 14 september evenement om standaard voor AVoiP te ontwikkelen

Tech leaders organiseren 14 september evenement om standaard voor AVoiP te ontwikkelen

Intel, Panasonic, NETGEAR, Apantac® en andere AV-marktleiders creëren een virtueel industrieforum over VoIP, Signage en Bring Your Own Device

Panasonic heeft de oprichting van een nieuw gezamenlijk industrieforum aangekondigd dat voor het eerst technologieleiders samenbrengt die als doel hebben universele AvoIP te realiseren. Intel, NETGEAR en Apantac®, evenals andere AV-leiders, zullen zich bij Panasonic voegen voor het make AVoIP a Reality online virtuele evenement op 14 september 2022. Op het evenement wordt aandacht besteed aan de plannen voor een ecosysteem dat rond de Intel® Smart Display-Module is opgebouwd om universele VoIP-, signage en Bring Your Own Device (BYOD) aan te bieden.

Unaniem over de voordelen
“De AV-industrie is unaniem over de voordelen van AVoIP, maar een gebrek aan een industriestandaarden en aan productontwikkeling heeft de eenvoud, flexibiliteit, schaalbaarheid en de besparingen die gepaard gaan met universele AVoIP belemmerd”, vertelt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager voor Panasonic Visual Solutions. “De toepassing van Intel® Smart Display Module (Intel® SDM) binnen de AV-industrie zal de drempels snel verwijderen, waardoor eenvoudig modules kunnen worden ontwikkeld voor simpele AV-configuratie. Dit zorgt voor universele AVoIP-mogelijkheden en een grote verscheidenheid aan toepassingen, zoals Digital Signage, Video Walls, Interactive Flat Panels of BYOD in diverse sectoren zoals Broadcasting, Corporate Collaboration en Retail. “
Het evenement bevat een keynote van Intel over haar visie op de sector voor Intel® SDM in AV en haar mogelijkheden om een universele AVoIP standaard te realiseren. Een panel van professionals zal ingaan op het universele AVoIP-project en de rol die zij zullen spelen bij de realisatie ervan. In andere breakout-sessies worden succesverhalen behandeld, de overgang van AV naar IT/IP, de voordelen van SDM voor Signage en de manier waarop BYOD-oplossingen ruimer inzetbaar gemaakt kunnen worden.

Deelnemers
Technologieleiders die deelnemen aan het forum zijn onder meer Panasonic Connect, Intel, NETGEAR, Apantac®, Megatechnik, FRAMR, SpinetiX en Wolfvision. Dit evenement is ideaal voor technici, project- en marketingmanagers, channelpartners, onafhankelijke softwareleveranciers (ISV) en systeemintegratoren (SI).


Om deel te nemen, registreer je je hier: 

https://info.business.panasonic.eu/Events_Registration_AVOIP.html?utm_source=Press

Lees voortgang

Delen met anderen