The Audio Specialists, voor al uw high-end audio & Pro audio services!

The Audio Specialists, voor al uw high-end audio & Pro audio services!

The Audio Specialists is de geautoriseerde distribiteur van professionele audio producten, oplossingen en installaties, maar vooral zijn wij een bedrijf met een grote passie voor audio. The Audio Specialists is gerespecteerd door zijn specifieke aanbod van vooraanstaande merken waaronder Clair Brothers, Midas, Klark Teknik, Lake, Turbosound, Tannoy, Lab.Gruppen, Quested en vele andere merken. Ook zijn wij de enige distribiteur in Nederland van Green-GO digitale intercom! Ons aanbod in audio apparatuur is zorgvuldig uitgekozen met aandacht voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service en Training

Service en training zijn twee belangrijke kernwoorden voor ons bedrijf. Na aankoop van je audio apparatuur is er altijd de mogelijkheid tot het volgen van gratis trainingen, voor zowel beginners als gevorderden. Speciaal hiervoor is in 2017 het Experience Centre ter grootte van 2500m2 geopend om klanten persoonlijk kennis te laten maken met de mogelijkheden, kwaliteit en de mogelijkheid om onze producten zelf te komen testen/beluisteren.

Erkend Service Center

The Audio Specialists levert high-end oplossingen van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten en partners met daarbij de beste service en ondersteuning. Als officieel, erkend service center worden reparaties snel en vakkundig op de door de fabrikant voorgeschreven wijze uitgevoerd. Tevens bieden wij 24/7 operationele support op onze producten. Ben je opzoek naar advies op maat, kijk dan op www.theaudiospeicalists.shop of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Lees voortgang

Delen met anderen