Topsprekers inspireren 100 mensen op de middenstip van Ahoy

Topsprekers inspireren 100 mensen op de middenstip van Ahoy

Op 3 september 2020 organiseert Business On Stage een masterclass voor ondernemers met als thema ‘hoe ga je als ondernemer om met de tegenslagen als gevolg van de coronacrisis?’. De masterclass is exclusief voor 100 gasten beschikbaar en gaat plaatsvinden op de middenstip van Ahoy Rotterdam.

Business On Stage zou dit jaar door het hele land touren met inspirerende seminars voor ondernemers. Helaas is dat door de coronacrisis niet gelukt, maar door de versoepelingen van de overheid is er weer wat lucht gekomen voor live events. Daarom organiseert Business On Stage op 3 september een wel heel bijzondere masterclass met topsprekers Duncan Stutterheim, Arie Boomsma, Ron Simpson en Deborah Nas.

Inspiratie op kippenvel niveau
Robert de Vries, oprichter van Business On Stage, verwacht veel animo voor dit event. “Ahoy heeft iets magisch. Normaal zitten er meer dan 12.000 mensen in de zaal. Nu mag je er met 100 personen exclusief in. Dat is natuurlijk waanzinnig en zal na de crisis niet zo snel meer gebeuren”, stelt Robert. “Dat Ahoy zijn deuren opent om 100 ondernemers te inspireren is natuurlijk een unieke kans en dat is precies waar deze masterclass over gaat. Kansen zien in een bizar slechte periode.”
Topsprekers
De sprekers die deze masterclass gaan geven liegen er niet om. Topondernemer Duncan Stutterheim zal zijn visie geven over overleven in een crisis. Stutterheim heeft in zijn zakelijke carrière voor vele dieptepunten gestaan en is daar altijd weer uitgekomen. Innovatiespecialist Deborah Nas is professor aan de TU Delft en volgt alle innovaties op de voet. Waar kun je als ondernemer nu instappen en zijn er interessante innovaties om op in te zetten? Arie Boomsma zal de gasten inspireren over het mentaal en lichamelijk gezond blijven als ondernemer in moeilijke tijden. Daarnaast is hij zelf ook ondernemer en werden zijn sportscholen hard geraakt door de crisis. Tot slot zal ondernemer Ron Simpson, oprichter van de Avocadoshow, ingaan op de marketingkansen voor ondernemers. Zijn aandeel heet daarom ook: NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE! De gehele masterclass zal gepresenteerd worden door de vaste presentator van Business On Stage, namelijk Niels Houtepen.

Exclusief voor 100 gasten
Er is in het grote Ahoy slechts ruimte voor 100 gasten. Dat geeft ook voldoende ruimte om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. “Wij zijn helemaal klaar om events te produceren voor 100 personen. Alle protocollen liggen klaar. Mensen hoeven dus niet bang te zijn voor deelname aan dit waanzinnige event”, zegt Robert.

Lees voortgang

Delen met anderen