Trainingspakket Crew Academy breidt uit

Trainingspakket Crew Academy breidt uit

Crew Academy blijft zich in een rap tempo ontwikkelen. Nu de versoepelingen steeds meer mogelijkheden bieden voor de evenementenbranche is goed getraind personeel gewild. Crew Academy biedt een trainingsplatform aan waar de industrie gebruik van kan maken om haar (nieuwe) personeel veilig maar ook efficiënt te kunnen laten werken.

Nieuwe ontwikkelingen
Sinds kort is het voor werkgevers mogelijk om de voortgang van haar personeel te kunnen volgen op het platform. Op die manier heeft een gebruiker goed zicht op de ontwikkelingen van zijn personeel. Door de pandemie zijn veel werknemers overgestapt naar andere branches, hierdoor kampt met name de evenementenindustrie, maar zeker ook de horeca met tekorten. Nieuw personeel opleiden zal daarom ook belangrijk worden. Deze nieuwe update helpt werkgevers, (nieuwe) werknemers optimaal voor te bereiden op betere tijden.

Daarnaast heeft Crew Academy onlangs een nieuwe trainingsmodule toegevoegd aan het platform. Dit betreft de training ‘Communiceren in de bouw’. Met deze nieuwe toevoeging bereidt de Crew Academy de evenementensector optimaal voor.  

Met de training ‘Communiceren in de bouw’ wordt iedereen die werkzaam is in de bouw en infrastructuur getraind om vooral veiliger te werken. Nog steeds vinden er ongevallen plaats door gebrek aan direct toezicht en goede communicatie. Naast gevaarlijke (werk)omstandigheden kunnen hierdoor ook hogere kosten ontstaan. 

Speerpunten

Goede communicatie kan een positieve invloed hebben op de volgende speerpunten: 

  • Tijdbesparend 
  • Kostenbesparend 
  • Verhoging algemene productiviteit 
  • Afname werkdruk 
  • Verhoging klanttevredenheid 

Uiteindelijk zal een goede communicatie op de bouw niet alleen kunnen resulteren in een hogere omzet, maar tevens ook een algemeen hoger rendement. 

Partners
Door de ontwikkelingen die de Crew Academy doormaakt zijn ook zij opzoek naar partners. Trainers die hun kennis en expertise over willen brengen zijn welkom. Crew Academy is ook opzoek naar examinatoren om de volgende lichting talenten klaar te stomen voor de (op)bouw in onder andere de evenementenbranche. Heb jij aantoonbare ervaring, kennis en de juiste expertise? Wil jij graag je steentje bijdragen op andere te helpen leren in deze industrie? Meld je dan bij de Crew Academy! 

Initiatief Flexstage Crew
Crew Academy is een initiatief van Flexstage Crew bv, dat ontstaan is tijdens de coronacrisis. Het idee werd opgezet om mensen tijdens de lockdown up-to-date te houden ter voorbereiding op betere tijden. Al gauw werd echter de potentie van de Crew Academy gezien en kwam er een platform uit de koker geschikt voor de evenementenbranche. Dit resulteerde in de vernieuwde website www.crew-academy.nl

Lees voortgang

Delen met anderen