TSL Lighting investeert in Elation Paladin™

TSL Lighting investeert in Elation Paladin™

TSL Lighting in het VK heeft geïnvesteerd in Elation Professional’s Paladin Cube™, een compacte LED-schijnwerper met IP65-bescherming die de eerste aankoop van het bedrijf in Elation’s uitgebreide productassortiment markeert.

Podiumverlichtingsbedrijf

TSL (www.tsllighting.com) is een vooraanstaand podiumverlichtingsbedrijf dat actief is in het VK en daarbuiten. Het bedrijf is sinds 2006 in gebruik en levert kwaliteitsverlichting, tuigage en ontwerp voor een breed scala aan live-evenementen, vanuit een ultramoderne faciliteit en magazijn in Basingstoke.

Paladin Cube

“We hebben voor de Paladin Cube gekozen vanwege zijn grootte, vorm, output, beschikbaarheid en prijs”, aldus TSL-directeur Sam Tamplin. “We zijn er blij mee en denken dat het een goed klein werkpaard voor ons zal zijn, zowel binnen als buiten.”

Compacte LED-schijnwerper

De Paladin Cube is een compacte LED-schijnwerper met IP65-bescherming die veelzijdig kan worden gebruikt als washlicht, blinder/stroboscoop of eye candy-effect. Het herbergt negen 15W RGBW-cellen voor een volledig spectrum aan kleuropties, inclusief krachtig wit licht, en beschikt over meerdere pixelzoneregeling.

Met afmetingen van 249 x 199 x 140 mm en een gewicht van slechts 4,75 kg, is de output voor zo’n compacte eenheid verrassend met 3.200 lumen. Volledig geruisloos, het kan discreet werken in elke set of elk podium. Een meegeleverde diffuser verzacht en verspreidt het licht, terwijl een reeks optionele diffusers, barndoor en shader de mogelijkheden vergroten.

Na het regelen van een demo via Elation’s exclusieve distributeur in het VK, Entedi, koos TSL de unit uit en stuurde ze onmiddellijk op een buitenproject. “Cally en het Entedi-team waren geweldig in het organiseren van demo’s en het beheren van het inkoopproces in een moeilijke tijd”, zegt Tamplin.

Kleine voetafdruk

Met een maximaal vermogen van slechts 120 W, vormt de kleine voetafdruk en energie-efficiëntie van de Paladin Cube een goede aanvulling op de reputatie van TSL als pleitbezorger van milieuvriendelijke initiatieven en duurzame praktijken.

Voor meer informatie:

Elation Professional US

6122 S. Eastern Avenue

Los Angeles, CA 90040

USA

Tel: (866) 245-6726 (toll free)

Tel: (323) 582-3322

sales@elationlighting.com

www.elationlighting.com

Elation Professional EU

Junostraat 2

6468 EW Kerkrade

The Netherlands

Tel: +31 (0)45 546 85 66

info@elationlighting.eu

www.elationlighting.eu

Elation Professional Mexico

Av Santa Ana 30,

Parque Industrial Lerma,

Lerma, Mexico 52000

Tel: +011 52 728 282 7070

ventas@elationlighting.com

www.elationlighting.com

Lees voortgang

Delen met anderen