Twee nieuwe series SOLID SHINE LCD-projectoren voor scholen en bedrijfsleven

Twee nieuwe series SOLID SHINE LCD-projectoren voor scholen en bedrijfsleven

Panasonic heeft twee nieuwe series compacte LCD-projectoren aangekondigd die gebruikmaken van Panasonic’s SOLID SHINE laserlichtbron en ontworpen zijn voor directe beeldweergave in lichte klaslokalen en zakelijke omgevingen. De Panasonic PT-LMZ460 serie biedt de mogelijkheid om direct te beginnen met presenteren met Quick Startup, waardoor projecteren vanuit stand-by in slechts één seconde mogelijk is. Naast een flexibel gebruik en een betere dan Full HD resolutie beschikt de projector ook over een 1.2x zoomlens en een helderheid tot 4.600 lumen bij Native WUXGA. Hierdoor kunnen beelden in hun oorspronkelijke beeldverhouding worden gereproduceerd en blijft er extra schermoppervlak beschikbaar bij het weergeven van webpagina’s en spreadsheets. De short-throw Panasonic PT-TMZ400 serie, voor projecties op een korte afstand met een helderheid tot 4.000 lumen bij WUXGA, kan ook dienen als een kostenefficiënte oplossing voor museum- en signage-toepassingen.

Het verfijnde optische ontwerp en de efficiënte SOLID SHINE laserlichtbron in beide series zorgen voor minder energieverbruik, afval en onderhoud, waardoor ze een duurzame investering zijn. De vervangingsduur van de lichtbron wordt verlengd tot 15.000 uur*, de kans op projectieonderbrekingen wordt beperkt en de helderheid blijft gedurende een lange periode constant. Een ECO Filter en de SOLID SHINE laserlichtbron zorgen voor een eenvoudig onderhoudsvriendelijk projectorbeheer. Het efficiënte optische ontwerp verlaagt ook het stroomverbruik tot 280 W*.

De projectoren zijn ontworpen voor makkelijke connectiviteit, zoals met Panasonic’s PressIT draadloze presentatiesysteem voor het delen van content met vrij beschikbare apps of het draadloos streamen van content naar een mediaspeler. De systeemintegratie is naadloos dankzij de 4K input-signaal compatibiliteit.

Met een gewicht van minder dan 4,5 kg* rest slechts de keuze tussen een model met 1,2x zoomlens (PT-LMZ460-serie) voor extra flexibiliteit of het model met een short-throw lens (PT-TMZ400-serie) om een 80-inch beeld te projecteren vanaf slechts 83 cm afstand, ideaal voor kleinere ruimtes. Dankzij de digitale zoom kunnen bestaande plafondbeugels worden hergebruikt, zelfs als deze zich buiten het optische bereik van de lens bevinden, en alle modellen kunnen onder elke hoek, van 0° tot 360°, worden geïnstalleerd.

De PT-LMZ460-serie en PT-TMZ400-serie LCD-projectoren worden in september 2022 op de markt gebracht.

Ga voor meer informatie naar:

LMZ460: https://business.panasonic.nl/visual-system/pt-lmz460-series-4000-lm-solid-shine-laser-projectors

TMZ 400: https://business.panasonic.nl/visual-system/pt-tmz400-series-wuxga-short-throw-projectors

Lees voortgang

Delen met anderen