Uitbreiding technische ondersteuningsteam van Astera

Uitbreiding technische ondersteuningsteam van Astera

Astera, fabrikant van draadloze LED-verlichting, is verheugd de benoeming aan te kondigen van Thor-Andre, die toetreedt tot het after-sales technische ondersteuningsteam op het hoofdkantoor van het bedrijf in München, Duitsland. De in Noorwegen geboren wereldburger Thor heeft het merk geleefd en geademd sinds de introductie in 2018 terwijl hij werkte voor de Britse distributeur Ambersphere Solutions.

Op dat moment verhuisde hij naar Australië om te werken met een ander toonaangevend verkoopbedrijf, ULA Group, waar hij hun kantoor in Sydney met veel energie en enthousiasme leidde en het succesverhaal van Astera verder verbeterde doordat de film- en televisie-industrie een hoge vlucht nam ondanks de pandemie.

Droombaan

Op het moment dat hij een permanente verblijfsvergunning in Australië wilde regelen, ontdekte Thor dat de criteria waren veranderd sinds zijn aankomst in het land, waardoor hij niet langer in aanmerking kwam. Zodoende vervolgde hij zijn zoektocht en kwam hij in gesprek met Astera’s verkoopdirecteur Sebastian Bückle. “Dit is een fantastische en enorm opwindende kans om rechtstreeks samen te werken met een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van LED-verlichting voor entertainment”, aldus Thor. Dit nieuwe ‘avontuur’ is een absolute droombaan!

Communicatieve vaardigheden

Thor en zijn 12-jarige Norfolk Terrier-hond Maiko, die ook uit Noorwegen komt, doen hun best en verhuizen terug naar Europa naar de Duitse hoofdstad München. Hij zal rechtstreeks contact hebben met belangrijke klanten en bedrijven over de hele wereld die after-salesondersteuning bieden en werken met gaffers, DoP’s, verlichtings- en decorontwerpers, verhuur- en productiebedrijven, waarbij hij zijn eersteklas communicatieve vaardigheden combineert met zijn liefde voor geekery. Hij zal ook veel reizen en alle grote internationale beurzen bijwonen. De rol omvat ook toekomstige Astera-productplanning en R ‘n’ D. En voortbouwend op de geweldige connecties die hij begon bij ULA Group zal zijn rol bij Astera een ‘speciale relatie’ met de Australische markt omvatten.

Lees voortgang

Delen met anderen