Unlimited Vision & Sound kiest voor Astera

Unlimited Vision & Sound kiest voor Astera

Unlimited Vision & Sound is een levendig verhuurbedrijf voor volledige productie-evenementen uit Den Bosch. Eigenaar en CEO Pascal van Engelen startte het bedrijf in de jaren 90, terwijl hij elektronica studeerde. Aanvankelijk leverde hij zijn eigen dj-shows en feestsets. Nadat hij in 2000 afstudeerde, genoot hij zo van de branche dat hij besloot er een serieuzere onderneming van te maken door verschillende zakelijke klanten en evenementen aan de portefeuille toe te voegen, met het idee om het volledige technische pakket te bieden. En in dat pakket mag Astera natuurlijk niet aan ontbreken.

De eerste Astera AX3’s werden in 2021 gekocht, Pascal merkt op dat het ‘geweldige kleine armaturen’ zijn met zoveel ingenieuze montagemogelijkheden. In 2022 kochten ze AX9 PowerPAR’s, waarvan hij denkt dat het een ‘perfect product in elk opzicht’ is dat opnieuw zoveel flexibiliteit biedt.

Streamingstudio

Door hun tijd en ruimte effectief te benutten tijdens de twee pandemiejaren, werd een streamingstudio van hoge kwaliteit aan het magazijn toegevoegd, aangezien de vraag naar deze service bleef groeien. Zelfs toen persoonlijke evenementen terugkeerden, waarbij het deels live en deels gestreamd werd, bleef de studio een goede (aanvullende) optie voor veel bedrijven en merken.

“Gestreamde evenementen hebben zeer specifieke verlichting nodig om ervoor te zorgen dat de ruimte goed werkt en de beste impact op de camera heeft, diepte toevoegt en een rijke, gestructureerde 3D-stijl en geweldige huidtinten presenteert”, aldus operations manager John van Gaal. “Dus de AX9’s zijn uitstekend geschikt voor onze high-end streaming-evenementen en steken ook mooi over naar alle live-evenementen die we doen.”

Batterijduur

Ze zijn het er beiden over eens dat de batterijduur van Astera-producten geweldig is en dat de software krachtig en logisch in gebruik is. John zegt zelfs dat er een kist Astera AX9’s op de vrachtwagen gaat voor elke klus die het magazijn verlaat, ‘voor het geval dat’.

Ze kunnen snel worden gemonteerd en gebruikt in elk scenario waar een donkere plek moet worden verlicht of opgetild. Het is een allesomvattende oplossing waar constant behoefte aan is.

“Als verhuurbedrijf willen we zo flexibel mogelijk zijn en onze klanten de best mogelijke service en resultaten bieden”, aldus Pascal, dus deze kwaliteit en dit type verlichting is altijd belangrijk. Daarom hebben we momenteel 96 stuks op voorraad met alle bijbehorende accessoires, en dat hopen we in de toekomst uit te breiden!”, zegt hij met een glimlach.

Alle Astera armaturen zijn geleverd door Astera’s Benelux distributeur, Controllux.

Foto’s: door Louise Stickland

Links eigenaar & CEO Pascal van Engelen van Unlimited Vision & Sound, met operations manager John van Gaal.

Lees voortgang

Delen met anderen