VACATURE: ervaren technisch verkoper gezocht voor professionele verlichtings- en videosystemen bij Elation Professional in Kerkrade

VACATURE: ervaren technisch verkoper gezocht voor professionele verlichtings- en videosystemen bij Elation Professional in Kerkrade

Elation Professional in Kerkrade is op zoek naar een ervaren technisch verkoper voor professionele verlichtings- en videosystemen om haar bestaande team verder te versterken en haar klanten wereldwijd te ondersteunen. Je werkt als onderdeel van een klein team bestaande uit verkoopvertegenwoordigers en technisch ondersteunings- en servicepersoneel en bent verantwoordelijk voor de zorg voor Elation-klanten en assisteert bij projecten en installaties. De functie omvat het werken op beurzen en in de Elation-showroom. Er wordt ook van je verwacht dat je producten demonstreert aan belangrijke klanten, ook in hun vestiging.

Ervaring

Ervaring in professionele toneel- en showtechniek is onontbeerlijk. Daarnaast moet je technisch deskundige kennis en vaardigheden hebben op het gebied van verkoop en ondersteuning. Je hebt een passie voor deze branche en wilt meegroeien met het bedrijf.

Flexibel

Je werkt op het kantoor van Elation in het Limburgse Kerkrade, het Europese hoofdkantoor van Elation Professional. Om de klanten en projecten van Elation de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben en verwachten, moet je flexibel zijn wat betreft mobiliteit en werkuren. Er wordt van je verwacht dat je waar nodig ondersteuning biedt op beurzen in heel Europa.

Elation biedt een boeiende en diverse baan met volop kansen voor groei en ontwikkeling in een van de meest diverse bedrijven in de entertainmentverlichtingsindustrie.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan schriftelijk of via jobs@elationlighting.eu en vermeld daarbij:

– Persoonlijke beschrijving met toelichting op je motivatie om te solliciteren

– CV met bewijs van opleiding en werkervaring

– Foto

– Laatste functiereferenties (indien beschikbaar)

Elation Professional B.V.

Junostraat 2

6468 EW Kerkrade

Telefoon: 045 546 85 66

Lees voortgang

Delen met anderen