Van America’s Got Talent tot het Mario Del Monaco Theater

Van America’s Got Talent tot het Mario Del Monaco Theater

De prachtige Stadsschouwburg Mario Del Monaco in Treviso, Italië was de perfecte locatie voor het liefdadigheidsconcert ‘Angels for Angela’, dat plaatsvond op zaterdag 24 juni 2023 met Angel City Chorale. K Service leverde audio- en verlichtingsproducten voor de gelegenheid, waaronder 8 Showtec Phantom Hybrid 12R moving heads.

Het concert werd georganiseerd door La Musica di Angel Onlus en de opbrengst ging naar muziektherapieprojecten in een lokaal ziekenhuis. Angel City Chorale is een koor dat afkomstig is uit Los Angeles en misschien wel het meest bekend is van zijn optredens in de 2018-editie van America’s Got Talent, waar het de halve finale bereikte. Met meer dan 180 leden brengt het koor liederen ten gehore in een grote verscheidenheid aan muziekstijlen, waaronder klassiek, gospel, jazz, pop en wereldmuziek. Op het programma van “Angels for Angela” stonden nummers als This Is Me uit The Greatest Showman, Africa van Toto en Hallelujah van Leonard Cohen.

Met een prachtige locatie en een koor van topklasse was het belangrijk dat ook het geluid en de belichting van het hoogste niveau waren. K Service stelde een theatervullend audiosysteem samen en zorgde ook voor lichteffecten als aanvulling op de optredens op het podium. Onderdeel van de lichtopstelling waren 8 veelzijdige Showtec Phantom 12R Hybrid moving heads. Lighting Designer Federico Zaffalon maakte uitvoerig gebruik van de mogelijkheid van de Phantom om naadloos van een lichtbundel naar een spot naar een wash over te gaan en om indrukwekkende visuele effecten te creëren met behulp van de ingebouwde gobo’s en prisma’s die pasten bij de stemming van elk nummer dat door het koor werd uitgevoerd.

De combinatie van locatie en koor zorgde samen met het geweldige geluid en licht voor een bijzondere gelegenheid die ook nog eens geld opbracht voor een goed doel.

Lees voortgang

Delen met anderen