Vandors en CinemaNext tekenen overeenkomst om zaken te doen in Duitsland

Vandors en CinemaNext tekenen overeenkomst om zaken te doen in Duitsland

CinemaNext, de grootste dienstverlener voor bioscoopactiviteiten in EMEA, en Vandors GmbH, Duitslands toonaangevende full-service partner voor bioscooptechnologie, hebben aangekondigd dat ze hun diensten voor bioscoopexploitanten in Duitsland gaan bundelen onder de paraplu van Vandors. Dit betekent dat de technische en commerciële exploitatie van CinemaNext Duitsland vanaf juli van dit jaar onderdeel zal zijn van het aanbod van Vandors. Het team van CinemaNext Duitsland blijft gevestigd in Düsseldorf als een geïntegreerd onderdeel van Vandors. Vandors GmbH is gevestigd in München.

Krachten bundelen

“We zijn erg verheugd om onze krachten te bundelen met CinemaNext. Hiermee zetten we de volgende stap in de uitbreiding van ons hoogwaardige full-service aanbod voor bioscoopexploitanten in heel Duitsland”, zegt Tammo Buhren, medeoprichter en mededirecteur van Vandors GmbH. “De uitgebreide internationale expertise en het portfolio van eersteklas producten onder het merk CinemaNext, die we in Duitsland op de markt zullen blijven brengen en verkopen, maken van CinemaNext de perfecte aanvulling op onze kernactiviteiten. Dit stelt ons in staat om onze capaciteiten op het gebied van bioscooptechnologie, technische innovatie, advies, technologische ontwikkeling en implementatie verder uit te breiden om ervoor te zorgen dat onze klanten hun kijkers elke keer weer een ongeëvenaarde bioscoopervaring bieden.”

Merk Vandors

Vanuit het standpunt van Georges Garic, CEO van CinemaNext, hebben de twee innovatieve bedrijven besloten om samen te werken onder het merk Vandors. “We delen een gemeenschappelijke filosofie en de wens om Duitse bioscoopexploitanten de beste producten en diensten voor verschillende marktsegmenten aan te bieden tegen een goede prijs. Ondersteuning op afstand en online monitoring zullen blijven worden geleverd door het Network Operations Center (NOC) van CinemaNext om 24/7 te voldoen aan de technische behoeften van bioscoopexploitanten. Samen, als één team, zullen we onze klanten op de beste weg zetten om te blijven floreren in het steeds evoluerende bioscooplandschap.”

Lees voortgang

Delen met anderen