Veelzijdige reeks 4K-displays met hoge resolutie voor geavanceerde professionele installaties

Veelzijdige reeks 4K-displays met hoge resolutie voor geavanceerde professionele installaties

Sinds 2018 is volgens Futuresource het aantal informele vergaderruimtes verdubbeld, en dat betekent dat er een grotere vraag is naar professionele displays die worden aangesloten op een steeds breder wordend scala aan AV-producten. Daarnaast worden bestaande vergaderruimtes geüpgraded met tools voor videoconferenties en samenwerking, zodat ze voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van communicatiemethoden. Panasonic-displays beschikken over alle connectiviteit en flexibiliteit die klanten nodig hebben om ze te kunnen aansluiten op de hardware en software van hun keuze.

De SQE1-serie, die bestaat uit 7 verschillende displays met een 4K-resolutie (43-inch, 49-inch, 55-inch, 65-inch, 75-inch, 86-inch, 98-inch), ondersteunt staande installatie en 24 uur per dag ononderbroken gebruik en heeft een superieure helderheid van 500 cd/m2 voor heldere weergave in grote binnenruimtes.

De smalle rand (tussen 9,6 mm en 37,9 mm, afhankelijk van het formaat) maakt beelden met een grotere impact mogelijk, waardoor de 4K-beeldkwaliteit nog verder wordt verbeterd. 

De nieuwe SQE1-serie

De nieuwe SQE1-serie kan dankzij de Intel® SDM-sleuf volledig worden geïntegreerd met Cynap Pure BYOD, de draadloze presentatieoplossing van WolfVision. Dit flexibele systeem is compatibel met alle besturingssystemen – het ondersteunt de schermspiegelingsprotocollen van AirPlay®, Miracast™ en Chromecast™ en heeft een groot aantal opties voor configuratie en beheer op afstand.

Op de SQE1-serie is de op Android gebaseerde HTML5-browser geïnstalleerd. De apparaten kunnen zo fungeren als digitale borden zonder dat er externe apparaten, zoals een settopbox of pc, of verbindingskabels nodig zijn.

Uitgerust met vier HDMI-ingangsaansluitingen die HDMI-CEC ondersteunen. De SQE1-serie is een USB Type-C-terminal die is uitgerust met een display die kan worden aangesloten op een pc of tablet. Ook compatibel met Crestron Connected™.

20 november: productwebinar

Neem deel aan onze productwebinar om via een live demonstratie een dieper inzicht te krijgen in de nieuwe  4K-displayserie op 20 november 2020, 11.00-12.00 uur (CET). Het nieuwe assortiment met professionele 4K-displays van Panasonic Dankzij de combinatie van een stijlvol ontwerp met verbeterde connectiviteit en compromisloze beeldkwaliteit bieden SQE en CQE een perfecte keuze voor kostenefficiëntie en premium kwaliteit.

Registreer nu

Lees voortgang

Delen met anderen