Verder kijken dan je neus lang is met LEICA verrekijkers

Verder kijken dan je neus lang is met LEICA verrekijkers

De temperaturen blijven nog een beetje achter maar de lente is toch echt aangebroken, het moment om eens lekker naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Wat kan je beter meenemen op je wandeling door bos of duin dan een verrekijker van Leica? Optische perfectie in een robuuste waterdichte behuizing, er is geen situatie die een Leica kijker niet aan kan. Of je nou een sporadische kijker bent of een ‘ik wil alles zien’ kijker, Leica heeft de kijker voor jou. 

De verrekijkers van Leica kenmerken zich door een prachtig helder beeld in moeilijke en duistere lichtomstandigheden een mooi contrast en een fenomenale kleurweergave. Door een Leica wordt de wereld zo mooi, dat je eigenlijk niet meer zonder wilt kijken.

Leica assortiment bestaat uit drie series

Er zijn drie series in het Leica assortiment, de Trinovid, de Ultravid en de Noctivid, wil je meer weten over de verschillende series dan hebben we sindskort voor jou een pagina op onze website waarin we de verschillen uiteen hebben gezet.  Maar voor kijkers geldt, zoals voor veel dingen zien is geloven. Dus je bent natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel waar we alle kijkers uit het Leica assortiment op voorraad hebben. 

CANON RF 100-300mm/2.8L IS USM

Nu we het nou toch over verder kijken hebben, Canon heeft een spectaculaire nieuwe lens voor het EOS-RF systeem geïntroduceerd, de Canon RF 100-300mm/2.8L IS USM. Deze lens is uniek in zijn soort. Nog nooit was er een tele-zoom lens van dit brandpunt met een constante lichtsterkte van 2.8. Daarnaast is de RF 100-300 zoals elke lens uit de L-serie waanzinnig snel met scherpstellen, is hij stof- en spatwaterdicht en is hij zeer goed gecorrigeerd tegen chromatische abberaties. De lens beschikt over een intern stabilisatiesysteem dat samen kan werken met het stabilisatiesysteem van de R-camera’s. De lens weegt 2590 gram, wat voor een lens met deze specificaties tamelijk licht is. De lens is binnenkort leverbaar en gaat €12.199,- kosten.

Zomer promoties

En nu we het toch over Canon hebben: Canon heeft net een zeer mooie cashbackactie gestart voor het R-systeem, met cashbacks op camera’s tot wel €400,- of je kan kiezen voor een tegoed op RF-lenzen tot wel €800,-! Canon is natuurlijk niet de enige die deze zomer uitpakt. Zo heeft Sony een cashbackactie op camera bodies en lenzen, met cashbacks die oplopen tot wel €500,- Fujifilm heeft een €100,- cashback op haar populaire X-T5 en een actie bij aanschaf van een X-H2S.

Lees voortgang

Delen met anderen