Versterk de lichtcreativiteit @ LDI 2023 met Elation

Versterk de lichtcreativiteit @ LDI 2023 met Elation

Elation zal de grenzen op het gebied van entertainmentverlichting blijven verleggen op de komende LDI-beurs in Las Vegas met een reeks eersteklas productlanceringen die zijn ontworpen om de creatieve geest te stimuleren.

Verlichtingsprofessionals worden uitgenodigd op Elation Booth #1342 van 3 tot 5 december in het Las Vegas Convention Center om uit de eerste hand een reeks trendsettende oplossingen te zien die de kunst van het licht combineren met de wetenschap van verlichtingsinnovatie.

Hoogtepunten in de marktleidende Proteus-serie armaturen voor meerdere omgevingen zijn onder meer de IP66-geclassificeerde Proteus Hybrid MAX, een hybride armatuur van de volgende generatie met baanbrekende technologie die wordt gelanceerd als de fakkeldragende opvolger van de baanbrekende Proteus Hybrid. Ook zal de Proteus Odeon te zien zijn, een frameprofiel armatuur met een eerste volledig variabele CRI LED-engine in de sector; en Proteus Radius, een Beam FX-armatuur met hoge intensiteit en Solid State-fosfor-geconverteerde lichtmotor voor ongelooflijke kracht op lange afstanden.

Nieuw in de populaire Fuze-serie van Elation is de Fuze Teatro, een volledig geautomatiseerde maar toch ventilatorloze framearmatuur voor een volledig stille werking en de eerste ventilatorloze geautomatiseerde armatuur met een additieve kleurenmotor. Nieuwe armaturen in de gewilde KL ‘Key Light’-serie zullen ook in de kijker staan, waaronder de KL CYC cyclorama/set/wall wash samen met de alles-in-één KL Spot IP, een volledig geautomatiseerd statisch ellipsvormig armatuur met zoom.

En er is meer! Elation lanceert twee nieuwe series veelzijdige Par-kleurwisselaars, de Six+ Par, een upgrade van de favoriete SixPar in de branche met IP65-classificatie, meer output, een breder kleurenspectrum en een algehele hogere lichtkwaliteit; en de Limelight Par, een veelzijdige, IP65-geclassificeerde full-color meng-wash-armatuur die een gelijkmatige wash-dekking tot goed gedefinieerde smalle bundels kan bieden.

Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden en de toekomst van de verlichtingstechnologie te verkennen. Ons team van experts staat klaar om demonstraties en inzichten te geven in de geavanceerde functies en veelzijdige mogelijkheden van deze baanbrekende armaturen. Bezoek ons ​​op Elation Booth 1342, waar ook het nieuwste van Obsidian Control Systems en Magmatic atmosferische effecten te zien zullen zijn.

Registreer gratis op www.ldishow.com/ldishowcom/registration-options met behulp van promotiecode 10138.

Tel: +31 (0)45 546 85 66

Lees voortgang

Delen met anderen