Vier ARRI Signature Zoom lenzen vormen een ongeëvenaard nieuw cine-zoomsysteem

Vier ARRI Signature Zoom lenzen vormen een ongeëvenaard nieuw cine-zoomsysteem

ARRI toont vier nieuwe Signature Zooms, ontworpen voor universeel gebruik met elk groot formaat of Super 35 camera. Ze bieden een snelle stop van T2.8 voor alle vier de lenzen, ongeëvenaard brandpuntsafstandbereik, absolute beeldconsistentie, HDR-compatibiliteit en 8K oplossend vermogen.

Overtreffen

ARRI Signature Zoom lenzen leveren uitstekende optische en mechanische prestaties die andere cine-zoomlenzen op de markt overtreffen. De vier Signature Zoomen bestrijken een brandpuntsafstandbereik van 16 mm tot 510 mm, de grootste in de branche. De consistentie van het beeld is ook onovertroffen, met een snelle stop van T2.8 gedeeld door alle vier de lenzen, en stabiele belichting en kwaliteit bij alle brandpuntsafstanden en irisinstellingen. Geen ander zoom systeem biedt deze mate van optisch afgestemde beeldkwaliteit, veelzijdigheid en snelheid. De Signature Zooms zorgen voor een zorgvuldige balans tussen de vereisten van zeer hoge optische prestaties, mooie uitstraling en lichtgewicht mechanisch ontwerp. Zoals de Signature Primes geven ze een prachtig warm beeld, met vloeiend, flatterende huidtinten, natuurlijke kleuren en elegante onscherpe highlights. De kenmerkende look is uniek omdat het karakteristiek is, en toch niet gebaseerd is op zichtbare aberraties of onvolkomenheden.

Logische uitbreiding

Er zullen altijd gevallen zijn waarin prime-lenzen de eerste keuze zijn op de set, maar als een logische uitbreiding van de Signature-familie, verhogen de Signature Zooms de aantal situaties waarin de tijdbesparende en praktische voordelen van zoomlenzen kunnenworden benut zonder noemenswaardige compromissen. Ze delen ook de afneembare magnetische achterfilterhouder van de Signature Primes.

Ga voor meer informatie over de ARRI Signature Zoom-lenzen naar: www.arri.com/signature-zoom-lenses

Lees voortgang

Delen met anderen