Vier je huwelijk niet op een verre reis maar met een reis door de tijd

Vier je huwelijk niet op een verre reis maar met een reis door de tijd

Bestemmingsbruiloften zijn behoorlijk populair geworden, maar pasgetrouwden hoeven niet naar een verre exotische plek te reizen om een ​​unieke en gedenkwaardige locatie te vinden voor hun huwelijksfeest. Een jong stel in West-Vlaanderen demonstreerde dat onlangs toen ze hun receptie hielden in Transfo Zweegem, een voormalige energiecentrale die in 1911 werd gebouwd.

21ste-eeuws tintje

De suggestieve kracht van deze setting accentuerend en aangevuld met een stijlvol 21ste-eeuws tintje was een levendig gekleurd verlichtingsarrangement van Présence met meer dan 40 CHAUVET Professional-armaturen geleverd door Solico Events & Expo Technics. Het warme amber en het paarsblauwe licht van deze armaturen gaven de kamer een uitnodigend gevoel van intimiteit, zonder afbreuk te doen aan het grimmige, intense effect van het industriële karakter ervan. “We hielden absoluut van de industriële sfeer”, zei Isabel D’Hulster van Présence. “Het was boeiend en onderscheidend. Ons doel was om het industriële element een warme, gezellige touch te geven met de verlichting.”

Elegante toon

De volledige lichtset bestond uit 22 WELL Fit-armaturen, 20 Rogue R2 Washes en twee Rogue RH1 Hybrid-units. Geplaatst aan de voet van de voormalige toren van de elektriciteitscentrale, evenals bij de lift en hoofdingang, accentueren de RGBA WELL Fit uplighters de belangrijkste architectonische elementen en zetten ze een elegante toon voor de bruiloft. De slanke aluminiumbehuizing van deze armaturen vormde een aanvulling op de industriële setting van de locatie.

Subtiele tinten

De Rogue RH1 Hybrid-armaturen zorgden voor extra visuele opwinding bij de ingang van de ontvangstruimte. De krachtige moving heads dienden voornamelijk als spots, maar werden ook gebruikt om de pianist te verlichten die bij de receptie optrad.

Langs elke kant van de lange evenementenruimte stonden de Rogue R2 Wash-armaturen. Ze waren geplaatst op trusstorens en gedurende de hele avond toonden ze subtiele tinten van verschillende kleuren.

Tijdloze beelden

De voormalige energiecentrale riep niet alleen tijdloze beelden op voor gasten, het gaf de productieploeg ook een goede impressie over het industriële verleden. “Onze grootste uitdaging was om alles in en uit het gebouw te krijgen omdat het met een grote fabriekskraan naar de vierde verdieping moest”, zei D’Hulster.

Dat is allemaal vlekkeloos verlopen, waardoor het echtpaar kon genieten van een echt onderscheidend huwelijksevenement, niet door naar een verre bestemming te reizen, maar door in de tijd te reizen.

Lees voortgang

Delen met anderen