Vierdaagsefeesten CityGame

Vierdaagsefeesten CityGame

Nu de Vierdaagsefeesten dit jaar niet doorgaan geeft de organisatie toch graag een beetje kleur aan de derde week van juli, in de vorm van een CityGame, ontwikkeld in samenwerking met Mystery Of The City. Ben je van 18 t/m 24 juli in het centrum van Nijmegen, laat je dan verrassen door deze CityGame en ga in duo’s of met je vrienden op ontdekkingstocht.

Hoe werkt het?

Aan de hand van clues en hints los je in de Vierdaagsefeesten CityGame app quests, oftewel raadsels, op over de Vierdaagsefeesten, de stad of een specifieke locatie in de stad. Elke dag van de week zijn er zes nieuwe quests op te lossen. Snelle puzzelaars gaan voor de dagwinst, voor bonuspunten en de grande finale in het weekklassement.

Quests?

Hoe ziet zo’n quest er dan uit? Deze kan bijvoorbeeld verwijzen naar een locatie waar je de volgende clue kunt vinden: “Onder de brug, boven het zand. Whoah! Back to the island…” Die volgende quest kan er ook zo uit zien: III • I • VI • I • IV • VII • IV • III • IX • II • I. Als je dit omzet naar een telefoonnummer en dat belt, kom je weer verder in de CityGame.

Prijzen!

Hoe sneller je een raadsel oplost, hoe meer punten je verdient. Vraag je een hint op of doe je er lang over om een raadsel op te lossen, dan kost je dit punten. Dagwinnaars, groepswinnaars en weekwinnaars gaan naar huis met fantastische prijzen zoals een hotelovernachting, een dag cabrio rijden en een cursus salsa dansen!

Wil je het liever rustig aan doen? Maak er dan een langer uitje van en plof onderweg even neer op één van de Nijmeegse terrassen – mits er plek is natuurlijk.

Verantwoord

De CityGame is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de anderhalve meter samenleving. Je lost de quests alleen of in duo’s op, maar je kunt binnen de app ook groepen aanmaken en tegen elkaar spelen. Reserveren is niet nodig en deelname is gratis. De CityGame brengt mensen op een veilige manier samen en creëert verbinding in de stad, rekening houdende met de geldende RIVM-voorschriften.

Downloaden

De CityGame start op zaterdag 18 juli, de dag waarop eigenlijk Vierdaagsefeesten zou starten. Je downloadt dan de app in de Apple AppStore en de Google PlayStore onder ‘Vierdaagsefeesten CityGame’. Daarnaast vind je hem ook op de website Vierdaagsfeesten.nl/citygame en mysteryofthecity.nl.

De CityGame wordt mede mogelijk gemaakt door Mystery Of The City, de Ambassadorsclub van Vierdaagsefeesten, DAR en NXP.

Meer informatie: www.vierdaagsefeesten.nl

Lees voortgang

Delen met anderen