Vogel’s Professional op ISE 2022 Barcelona

Vogel’s Professional op ISE 2022 Barcelona

De grootste AV-vakbeurs van Europa gaat dit jaar eindelijk door in Barcelona van 10 tot 13 mei! Tijdens ISE 2022 toont Vogel’s Professional haar nieuwste professionele AV-bevestigingsoplossingen op haar beursstand in Hal 3 (stand nummer K800).

RISE serie: elektrische display liften

Vogel’s presenteert tijdens ISE de gloednieuwe RISE serie aan het grote publiek: een prachtige line-up elektrische display liften, welke geschikt is voor interactieve schermen tot 86 inch en max.120 kg. Met slechts één druk op de knop beweegt het display veilig en erg snel (50 of 80 mm/sec) naar de gewenste hoogte. De RISE serie is ideaal voor gebruik in de educatiebranche en corporate omgevingen. De display liften hebben een hoogte verstelbereik van 980 mm. Vogel’s biedt als accessoire inklapbare whiteboards aan die aan beide zijden van het display worden bevestigd. Er zijn meerdere lift varianten verkrijgbaar: vloerstandaard, verrijdbare trolley of gemonteerd op de vloer (inclusief wandmontage beugel).

PFW 6706: video wall pop-out beugels

Op de beursstand is tevens een videowall te zien welke gemonteerd is met de nieuwe videowall pop-out beugels. Dankzij de Vogel’s PFW 6706 worden LCD videowalls nóg sneller en eenvoudiger geïnstalleerd in staande of liggende positie. De beugel (excl. display interface strips) is geschikt voor displays van 40 tot 65 inch en max. 45 kg. Het pop-out mechanisme met enkelvoudige vergrendeling zorgt ervoor dat het display altijd waterpas blijft. De pop-out beugels zijn te gebruiken voor rechtstreekse wandmontage, echter ook compatibel met het modulaire Vogel’s Connect-it systeem. Zo is er een videowall oplossing te creëren van vloer tot plafond, vloer tot wand of gemonteerd op de vloer.

PFTE 7120: Elektrische trolley voor LED walls

Op de Vogel’s stand is ook de recent geïntroduceerde PFTE 7120 te bewonderen. Deze stijlvolle elektrische trolley voor LED walls biedt alles wat je maar wenst: flexibiliteit, gebruiksgemak, maximale veiligheid (TÜV-gecertificeerd) en buitengewone kwaliteit. Middels een speciale LED wall interface wordt er eenvoudig een LED wall op gemonteerd. Ook is de trolley geschikt voor LCD displays vanaf 98 inch met een gewicht tot 225 kg.

Gratis beurstoegang

Gaat u naar ISE 2022? Bezoek dan zeker ook de beursstand van Vogel’s Professional in hal 3, stand nummer K800. Schrijf u in via de registratielink https://registration.firabarcelona.com/#/en_GB/E234022/WEB en krijg gratis toegang tot de beurs.

De invitation code van Vogel’s is SNXGODOO.

vogels.com/professional

professional@vogels.com

Lees voortgang

Delen met anderen