Vogel’s RISE serie: elektrische display liften

Vogel’s RISE serie: elektrische display liften

Vogel’s introduceert RISE: een complete line-up elektrische display liften, welke geschikt is voor interactieve schermen tot 86 inch en maximaal 140 kg zwaar. De RISE serie is ideaal voor gebruik in de educatiebranche en corporate omgevingen.

QuickRise™: snelle hoogteverstelling

Met slechts één druk op de knop beweegt het touch scherm soepel, veilig en vooral heel snel – namelijk met 50 of 80 mm/seconde – naar de gewenste hoogte. De elektrische display liften hebben een hoogte verstelbereik van 980 mm. Hierdoor is het interactieve display te gebruiken door zowel volwassenen als jonge kinderen.

Liftvarianten tot 140 kg

Er zijn verschillende soorten liften verkrijgbaar: vloer-wandoplossing (inclusief wandmontage beugel), verrijdbare trolley of vloerstandaard. De gebruiksvriendelijke vloer-wand lift is geschikt voor interactieve displays tot 140 kg en biedt – net als de trolley en vloerstandaard – door o.a. het toepassen van een kinderslot optimale veiligheid in het onderwijs. De trolley lift kan digiborden tot 120 kg moeiteloos op en neer bewegen en biedt maximale flexibiliteit. Dankzij de zwenkwielen en veilige voetconstructie wordt de lift soepel van de ene naar de andere ruimte gereden. De vloerstandaard is tevens geschikt tot 120 kg en is een uitstekende optie wanneer de display lift een vaste positie krijgt en wandmontage geen optie is.

Accessoires voor educatie en bedrijfsleven

Speciaal voor gebruik in klaslokalen biedt Vogel’s inklapbare whiteboards aan, die aan beide zijden van het interactieve display worden bevestigd. Naast de standaard whiteboards zijn er op aanvraag versies leverbaar welke voorzien zijn van lijntjes of ruitjes, of die als krijtbord te gebruiken zijn. Voor de bevestiging van AV-randapparatuur, zoals een videoconferencing camera, soundbar of laptop zijn tevens losse accessoires leverbaar.

Veilig en snel installeren

De duurzame en stijlvolle RISE elektrische display liften voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze zijn voorzien van een anti-collision functie en TÜV-5 en CE-gecertificeerd. De RISE liften zijn snel en eenvoudig te installeren.

Belangrijkste kenmerken:

  • QuickRise™: 80 of 50 mm/sec hoogteverstelling voor displays tot 140 kg
  • Uitermate geschikt voor gebruik in scholen en kantoorgebouwen
  • Veilige en gebruiksvriendelijke liften (TÜV en CE gecertificeerd)
  • Duurzaam ontwerp en recyclebare verpakking
  • Eenvoudig en snel te installeren

Kijk hier voor meer informatie over de Vogel’s RISE serie: https://www.vogels.com/nl-nl/p/rise-serie-elektrische-display-liften?utm_source=av_&_stage&utm_medium=referral&utm_campaign=nl_see_backlink_RISE_ivdz

vogels.com/professional

professional@vogels.com

Lees voortgang

Delen met anderen