Volledig naar wens aan te passen podium met Interactive Live Audience

Volledig naar wens aan te passen podium met Interactive Live Audience

Corporate eventing gaat over beleving maar ook over interactie met uw publiek. Interactie op het podium, maar ook in de ontvangsthallen voorafgaande aan het event. Dit alles kan Faber Audiovisuals realiseren vanuit de kant-en-klare ‘virtual live event studio!’

Live publiek

Een live publiek simuleert het gevoel en de beleving bij een offline evenement. In de ‘Virtual event studio’ van Faber Audiovisuals maakt het team dat mogelijk. Het publiek of meerdere keynote sprekers op afstand kunnen eenvoudigweg worden gestreamd naar deze ‘Virtual event studio’.

Het publiek wordt als live videominiaturen voor het podium in de livestream verzameld en voor de presentator op een groot scherm in de studio getoond, zodat hij ieders aanwezigheid kan zien.

Dankzij een kant-en-klare studio en beschikbare virtual templates is het podium in no time klaar om in gebruik te nemen.

Live interactie met het publiek

Door de unieke live-interactie functionaliteit kunnen mensen uit het online publiek individueel worden gestreamd op het achterscherm. Dit stelt de presentator in staat om vragen te beantwoorden en face-to-face gesprekken te voeren.

Unieke presentatie beleving

De virtuele studio van Faber Audiovisuals gaat verder dan het traditionele green screen, door een hoge-resolutie ledwand en -vloer als fysieke basis toe te voegen. De presentator presenteert dus vanaf een echt podium met de eigen bedrijfskleuren. Dit biedt de presentator een fijne omgeving.

Dit echte podium wordt uitgebreid met een virtuele augmented reality laag, wat resulteert in een geweldig uitgebreid podium voor bezoekers/kijkers.

Virtuele schermen

De overige schermen zijn virtueel en zijn dus alleen zichtbaar voor publiek. Dit wordt gerealiseerd door middel van een gepersonaliseerde augmented reality laag. Feeds van video conferencing software zoals Zoom en Skype stellen de presentator in staat om te communiceren met mensen over de hele wereld. Met het fysieke scherm kan de presentator alle deelnemers in de ogen aankijken.

Opname & live-evenementenruimte

Het opnamegebied is ongeveer 8 bij 6 meter. Er wordt gebruik gemaakt van professionele verlichting om u het beste resultaat te garanderen.

Voorzieningen

De studio heeft een eigen ingang, toilet en benodigdheden voor het desinfecteren van handen en oppervlakken. De studio kan worden bediend vanuit de regiekamer op de tweede verdieping. Er is voldoende ruimte om op veilige afstand van elkaar te werken (minimaal 1,5 meter). De regiekamer is uitgerust met een Barco E2 en Disguise D3 mediaserver om complexe motion graphics en live videobeelden weer te geven op onze fysieke en virtuele schermen. Via de Vision Mixer kan het team van Faber Audiovisuals het schakelen van de camera’s aansturen.

Social media integratie

Toon uw sociale berichten, media en polls van populaire sociale netwerken zoals Twitter, Instagram en Facebook voor een nog diepgaandere interactie met uw publiek. Meer hierover is te vinden op social media integratie.

3D-ontwerp

Het ontwerp van een fysieke evenement, studio of beursstand kan ook vanuit een CAD-bestand worden geïmporteerd. Het is ook mogelijk om 3D-ontwerp bestanden van designs te integreren.

Bereikbaar

Onze studio ligt op slechts 20 minuten van Amsterdam en 10 minuten van Schiphol. Gratis parkeren voor het gebouw. Ons gebouw heeft twee verdiepingen om de operationele crew en de presentator volledig gescheiden te houden. Alles wordt op dus afstand bediend. Voor meer informatie kun je terecht op: https://faber-av.com/nl/virtual-live-events/ of bel met +31 (0)88 322 3700 of stuur een mail naar info@faber-av.nl

Lees voortgang

Delen met anderen