Wachtrijbeheeroplossing van Philips PDS voor een veiligere sociale afstand

Wachtrijbeheeroplossing van Philips PDS voor een veiligere sociale afstand

Aangezien sociale distantiëring een steeds belangrijkere manier van leven wordt voor mensen en bedrijven in het huidige klimaat, heeft Philips Professional Display Solutions een reeks nieuwe oplossingen voor wachtrijbeheer en bewegwijzering in het leven geroepen. Exclusief ontworpen voor openbare instellingen in heel EMEA, waaronder winkels, supermarkten, bioscopen en nog veel meer, voor het bewaken en beheren van bezoekersaantallen voor de veiligheid van zowel klanten als personeel, worden deze al getest bij Philips PDS-klanten in landen in heel Europa.

Nu gezondheidsfunctionarissen een sociale afstand van tenminste 2 meter aanbevelen, worden bedrijven – vooral bedrijven met een hoog bezoekersaantal – aangespoord om strikte maatregelen te nemen rond capaciteit en drukte om de verspreiding van het coronavirus te helpen verminderen.

Narrow-casting oplossingen

Als onderdeel van haar inzet om klanten te ondersteunen met tijdige end-to-end oplossingen die naadloos kunnen worden geïmplementeerd, heeft Philips Professional Display Solutions de kracht van haar strategische mondiale partnerschappen samengebracht met de kracht van haar Android-schermen, om een reeks eenvoudig te installeren en kosteneffectieve narrowcasting-oplossingen te presenteren. De oplossingen bieden inzicht in het aantal mensen dat een gebouw binnenkomt en verlaat, en introduceert effectieve en efficiënte wachtrijbeheersystemen, waardoor klanten tegelijkertijd worden geïnformeerd en betrokken.

 Kersten Retail Techniek, een van de grootste retailinstallateurs in de Benelux – ondersteunt enkele van ’s werelds toonaangevende merken, waaronder H&M, Primark, Footlocker, Douglas, the Sting en van Haren (Deichmann) – is al bezig met het introduceren van de oplossing in winkels, terwijl er gesprekken plaatsvinden met een aantal toonaangevende organisaties in het VK en Europa.

 Rol van technologie

Roeland Scholten, IKAM EMEA bij Philips Professional Display Solutions, merkte op: “We leven in ongekende tijden en onze gezondheid en veiligheid, of we nu thuis isoleren, werken of een winkel bezoeken, is van het grootste belang. Iets eenvoudigs als een supermarkt bezoeken of een vrijetijdsomgeving betreden, vereist nu misschien een nieuw niveau van denken. Het kan voor sommigen verwarrend en intimiderend zijn – communicatie is dan ook essentieel. Technologie kan een grote rol spelen om ervoor te zorgen dat de huidige regels en richtlijnen worden gehandhaafd en dat klanten en personeel zich te allen tijde zelfverzekerd, veilig en goed geïnformeerd voelen wanneer ze teruggaan naar een nieuw normaal.”

 Mensen tellen met Philips PDS

Aangedreven door Android, bieden de narrowcasting en professionele tv’s van Philips Professional Display Solutions onbeperkte mogelijkheden voor haar partners. De flexibele en veilige Android SoC staat open voor partners en ontwikkelaars om hun eigen API / softwarefuncties toe te voegen en te integreren, waardoor klanten meer keuze en voordelen krijgen, zowel snel als efficiënt.

De nieuwe, complete wachtrijbeheeroplossingen van Philips PDS en zijn oplossingspartners bieden een brede en gevarieerde keuze aan opties en kansen voor bedrijven, of het nu gaat om de detailhandel, bedrijven, horeca, onderwijs, gezondheidszorg of andere. Deze voordelen zijn relevant voor zowel het huidige klimaat als voor de toekomst.

 Duidelijke informatie

Geïnstalleerd bij de ingang (en) van het gebouw, kunnen Philips-displays worden geprogrammeerd om klanten en personeel duidelijke informatie te geven over de capaciteit en hen te waarschuwen of het veilig of niet veilig is om binnen te komen. Bovendien kan informatie worden uitgezonden via audio en zelfs een verkeerslichtsysteem (rood, oranje en groen), waardoor volledige inclusiviteit wordt gegarandeerd. De oplossingen kunnen zelfs worden geïntegreerd in de automatische deuren van een locatie, openen en sluiten op basis van capaciteit, waardoor personeel mogelijk geen lijnen meer hoeft te beheren.

Volledige controle

De exclusieve besturings- en beheersoftware van Philips Professional Display Solutions, CMND, maakt het mogelijk om met één en meerdere beeldschermen eenvoudig informatie te creëren en te delen en biedt volledige lokale en externe controle.

 Complete oplossing

Kersten Retail, CEO, Ronald Kuypers, merkte op: “Philips Professional Display Solutions heeft onmiddellijk gereageerd op deze nieuwe uitdagingen voor de detailhandel en heeft een complete oplossing op de markt gebracht die voorheen niet bestond. Zelfs tijdens deze blokkering moeten mensen nog steeds winkels bezoeken, dus het is van cruciaal belang dat we ervoor zorgen dat ze zich daar veilig en comfortabel bij voelen.”

 Tim de Ruiter, Business Manager EMEA die toezicht houdt op strategische partnerschappen, voegde toe: “Met onze digitale displays op Android kunnen onze partners hun oplossingen gemakkelijk in onze producten integreren. Onze klanten ondersteunen tijdens deze onvoorziene omstandigheden is van vitaal belang en door samen te werken met enkele van ’s werelds toonaangevende organisaties, hebben we snel en efficiënt een oplossing op de markt kunnen brengen die enkele weken geleden nog niet in onze pijplijn zat.”

Lees voortgang

Delen met anderen