Wit gemengd of niet wit gemengd, dat is de vraag

Wit gemengd of niet wit gemengd, dat is de vraag

Het vraagstuk over welk LED-systeem het beste wit produceert, is moeilijk op te lossen. Zijn heldere helderheid en kracht het belangrijkst? Of de mogelijkheid om verschillende tinten en diepere kleuren te creëren? Uiteindelijk hangt het allemaal af van uw behoeften.

Donderdag 9 september

Sluit je aan bij Alistair Smyth en Frederik Afif tijdens de Elation Coffee Break op donderdag 9 september, terwijl ze de Fuze Spot™ en Fuze Profile™ onderzoeken met framing, veelzijdige LED-moving heads met RGBMA-kleurmengsystemen die elke wittint kunnen mengen die een ontwerper wenst, of net zo gemakkelijk diepe saturates of soft-field pastels mengen.

Nauwkeurige mengkleuring

De zorgvuldig afgestemde RGBMA-LED’s en hoge CRI (92) van de Fuze Spot en Fuze Profile zorgen voor nauwkeurige kleurmenging en kleurweergave, terwijl ze een krachtige witte output van meer dan 10.000 lumen leveren. Tinten kunnen op verschillende manieren worden afgestemd op de omgeving: virtueel kleurenwiel, virtuele kleurtemperatuur, magenta/groen-aanpassing of CMY-emulatie. Complete FX-pakketten, inclusief dubbele gobowielen, maken ze tot ideale hoogwaardige armaturen voor gebruik op elk podium of elke studio.

De Elation Coffee Break op de Fuze Spot en Fuze Profile-armaturen wordt live uitgezonden op donderdag 9 september om 11:00 uur CEST op http://www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/.

Het is gemakkelijk en er is geen registratie vereist.

De Elation Coffee Break is een online presentatieserie van Elation’s Europese kantoor in Kerkrade, Nederland, waarin enkele van de meest populaire productseries van het bedrijf van dichtbij worden bekeken. Ga naar www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/ om eerdere Elation Coffee Break-webinars te bekijken.

Fuze Spot:  https://www.elationlighting.eu/fuze-spot

Fuze Profile:  https://www.elationlighting.eu/fuze-profile

Coffee Break:  http://www.facebook.com/ELATION.Pro.Europe/live/

Lees voortgang

Delen met anderen